Kommersiellt & husprojekt

Våra tjänster.

Vi har genomfört flertalet konverteringar och anpassningar av hus, lägenheter, butikslokaler, kontor, restauranger och offentliga byggnader. Vi vet att arbete i en fastighet kräver att hänsyn tas till andra hyresgäster och boende. Därför planerar vi projektet noggrant och är noga med att arbetet har en så liten inverkan som möjligt på omgivningen. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de nya material, färger och tekniker som krävs för att erhålla en god kvalitet. Självklart har vi ett seriöst miljötänk genom hela arbetsprocessen.

projektdetalj

Vi bygger från
botten.

Renovering

Vi renoverar fasader, terrasser, yttertak, innertak, trappor, väggar, golv, kök, badrum, fönster, dörrar, el och ventilation. Renovering med OptimumPlus AB.

Utbyggnad

Vi bygger om eller bygger ut villor, radhus, lägenheter eller kontor. Vi har lång erfarenhet gällande alla typer av utbyggnationer.

Nybyggnation

Vi bygger nytt med moduler eller lösvirke, typhus eller arkitektritat. Vi är måna om att du ska få ditt nybygge precis som du vill.

Snickeriarbete

Altaner och terrasser. Vill du ha en skön plats att sitta och sola och mysa på under varma sommardagar? Vi kan hjälpa dig att bygga en altan – från första spiken till sista plankan.

Få ditt projekt gjort.